Druk, druk, druk, maar God is goed!
Door: tomasmulder
Blijf op de hoogte en volg Tomas
28 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
How you doing y'all? Tijd voor een nieuwe update. Dat is alweer een tijd geleden. Afgelopen weekend was "packed", druk druk druk! Vorige week zaterdag nam een van de staffmembers ons mee op avontuur. We hebben gezwommen in een grot onder het lava veld, een veel te mooi bountystrand bezocht, gesnorkeld en cliffjumping ( ca. 15 meter). Wat een geweldige dag!
Dus tussen alle drukke lesweken door is er gelukkig nog een beetje tijd voor ontspanning. Helaas sta ik dit weekend weer in de keuken 700 bordjes af te wassen.
De afgelopen 2 weken zijn we op zoek gegaan naar onze roeping en dromen en hebben we het gehad over "radical obedience", het komt erop neer dat je leert dat God het beste plan heeft voor je leven en dat je Hem de regie geeft. Daarin gehoorzaam je Hem bij alles wat Hij van je vraagt. Het kan je veel kosten, maar God belooft enorm veel zegen en goeds voor iedereen die Hem gehoorzaam is. It's worth it! De plannen van God kunnen misschien onmogelijk lijken, maar als je je overgeeft en het mogelijke doet dan doet God het onmogelijke. Dat is 2 weken superveel info en emoties samengevat, het is moeilijk te omschrijven wat hier allemaal gebeurt en hoe God aan het werk is in levens en mensen geneest, zowel geestelijk als lichamelijk.
Deze week hebben we afgesloten met een gezellig potje Dodgeball, wat een briljant spel is dat toch.
Ik heb t beste voor het laatst bewaard. We hebben onderhand uitgevonden waar onze outreach naartoe gaat (outreach is wanneer we in praktijk gaan brengen wat we hier allemaal leren. We geven de liefde van Jezus door aan mensen om ons heen, we zijn Zijn handen en voeten en we helpen mensen zowel praktisch met het bouwen van watervoorzieningen, sportactiviteiten of zorg, maar ook geestelijk door mensen te vertellen wie Jezus is en wat Hij voor hen kan betekenen) Allright here we go: Ik ga naar Nepal! Met een groep van 7 Gaan we zoals het er nu uitziet eerst 2 weken naar India voor outreachtrainig en daarna met de trein en roadtripping naar Nepal. Avontuurlijk leven hebben die "missionaries".
Dat was m weer voor t moment. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van mijn berichten en de reacties. Ook wil ik jullie bedanken voor al jullie gebeden, het is goed om te weten dat er zoveel mensen achter me staan. Mahalo! Tot snel maar weer!
Aloha!
28 Januari 2012 - 21:13
Jeffrey V/d Weerd:
Aloha Tomas!!
Hey heb net je reisverslagen gelezen en je foto's gezien. Het is idd een hele fijne omgeving om een DTS te doen als ik het zo zie :) Maar ik lees ook dat je drukke volle dagen hebt en veel leert over de stem van God verstaan. Ik kijk er naar uit om je over een paar maanden weer te spreken en te horen wat je ook ons kunt leren. Gaaf dat je naar Nepal gaat man! Dat lijkt me ook een hele bijzondere ervaring. Mag God jullie allen daar zegenen en toerusten voor de taak die voor jullie ligt. We denken aan je in Nederland, tot snel.
Hugg Mahalo -
29 Januari 2012 - 05:17
Sarah Vos:
Nice story! Good luck with the 700 plates 3 times ?? specially your India-Nepal trip is very exciting and special! A big adventure, you will love it! God bless you -
29 Januari 2012 - 09:13
Oscar:
Ahh geweldig om te lezen T. Enjoyyyyyy
Groetjessz
Pina -
29 Januari 2012 - 11:06
Casper:
Leuk om weer wat van je te lezen Tomas. Geniale foto's ook trouwens. Het ga je goed! -
30 Januari 2012 - 08:34
Meike:
Aan de fotos te zien ziet het er daar niet uit, gelukkig maar dat je je vermaakt anders zou het toch erg zijn daar te zitten ;)
Fijn om te lezen trouwens dat alles zo goed bevalt! En heel veel plezier alvast in Nepal =D -
01 Februari 2012 - 10:48
Matijs:
Hey Thomas
gaaf man!!!!
mooie foto's en je richten op God.
Nog een goede tijd gewenst.
Blesses -
03 Februari 2012 - 13:07
Dominique:
hey thomas
heb je verslag effe gelezen en echt vet wat je daar allemaal doet en leert ook gaaf dat je in nepal over god en jezus gaat vertellen veel succes daarmee en gods zegen toe.
groetjes dominique